Breed assortiment dekbedden van Intenza Comfort
44
page-template-default,page,page-id-44,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Dekbedden

Onder eigen label levert Intenza Comfort een ruim assortiment aan dekbedden, voor alle seizoenen. Verkrijgbare vullingen: dons, wol en synthetisch. Daarnaast leveren wij topkwaliteit dekbedden van de gerenommeerde internationale merken, waaronder:

 

LUXE DONS

Dons is een natuurproduct bij uitstek. De zachtheid, lichtheid en isolerende werking van dons zijn onmiskenbare, onverwisselbare eigenschappen. Vooral eerste kwaliteit ganzendons levert die ultieme gevoelssensatie. Vandaar dat Intenza Comfort dit materiaal graag in zijn assortiment voert. Wie eenmaal dons ervaart, wil zelden meer iets anders.

 

BEHAGELIJKE WOL

Ook wol heeft eigenschappen die niet zijn na te maken. Schapenwol is van nature ventilerend en islorend. Ook na langdurig gebruik en herhaaldelijk wassen behoudt dit oerproduct zijn vorm, veerkracht en vochtregulerende werking. Vandaar die behaaglijke nachtrust onder een dekbed van zuiver scheerwol en het verkwikt ontwaken daarna.

 

HIGHTECH SYNTHETISCH

Er zijn tegenwoordig diverse, hightech kunststofvullingen verkrijgbaar, die niets meer te maken hebben met een ‘goedkope’ oplossing. Wie gaat voor synthetisch, bijvoorbeeld vanwege de antibacteriële of huisstofmijt werende werking, kan kiezen uit hoogstaande materialen, die optimaal comfort bieden. Om die reden introduceert Intenza Comfort in Nederland een aantal merken met geavanceerde synthetica in het assortiment.

 

FOUR ALL SEASONS

Intenza Comfort staat voor een compleet aanbod. Wij leveren dus voor alle seizoenen de juiste producten, waarbij de keuze voor dons, wol of synthetisch niet uitmaakt. Aanpassing naar de seizoenen is ook mogelijk door onze producten te combineren. U kunt bijvoorbeeld een winterdekbed maken door een zomerdeel aan een herfstdeel te klikken.