obb - Intenza Comfort
63
page-template-default,page,page-id-63,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

obb

Toonaangevend sinds 1900, met een eerlijk, kwalitatief hoogstaand product. Compleet assortiment in dons, wol en synthetisch. Gecertificeerd volgens alle bekende Duitse en internationale kwaliteitslabels. Luxer kan eigenlijk niet.

 

Sinds 1900 is OBB een belangrijke speler op de markt voor luxe producten voor slaapcomfort. Dit degelijke, Duitse bedrijf heeft een onverwoestbare reputatie opgebouwd met donsgevulde kussens dekbedden. Voor de kieskeurige consument selecteert OBB alleen het meest exquise ganzendons, dat in de fabriek in Lörrach onder optimaal strenge condities wordt verwerkt. Uiteraard levert men ook producten met andere vullingen, waaronder synthetisch materiaal. Maar ook daar hanteert men de hoge standaarden die gelden voor dit segment van de markt. Intenza Comfort vertegenwoordigt als enige in Nederland en België dit prachtige bedrijf, met zijn goudeerlijke producten. Met OBB heeft u de keuze uit diverse kwaliteitslabels. Van betaalbare luxe tot een exclusieve lijn voor de meest veeleisende klant.

 

OBB

Al onze kwaliteitscontroles Zoals Traumpass, Forschungsinstitut Hohenstein, Nomite, Daunasan, Stiftung Warentest, Öko-Test tonen de hoge kwaliteit van onze producten aan. Naast de vele gepatenteerde producten zoals het Regina-Driekamersysteem en het het 4-jaargetijden dekbed ClimaSphere, bieden wij ook probleemoplossingen aan zoals ons patent voor de smal toelopende zoom. Bovendien steunen wij de handel met acties, reclame flyers, vakkundig advies en professioneel support.

Intenza Comfort vertegenwoordigt als enige in Nederland dit prachtige bedrijf, met zijn goudeerlijke producten.

 

Onderstaand een aantal van de door Intenza Comfort gevoerde OBB kwaliteitslabels:

 

JUST DREAM

Just Dream OBB: Onze beginnerslijn – voor knus slapen en heerlijk wegdromen

Donzen dekbedden, cassette dekbedden en kussens voor de hele familie. Knusse dekbedovertrekken van katoen gevuld met wit Europees klasse 1 dons en veren. Onderzocht en onderscheiden door de Hohenstein Instituten. Onze collectie is voor iedere slaper en iedere geldbeurs.

 

NOTHREN GOOSE

Northern Goose OBB: Kwaliteitsdons uit Canada

Canadeze ganzen leven in het uitgestrekte weideland aan de andere kant van de wereld. De voedzame vegetatie als natuurlijke voedselbron van de weidelandschappen en kristalheldere water van de meren en rivieren in Canada, garanderen ideale levensvoorwaarden voor deze dieren. De extreme lage temperaturen zorgen ervoor dat deze in vrijheid levende ganzen een buitengewoon grootvlokkig en resistent dons- en verenkleed hebben. Door deze bijzondere eigenschappen ontstaat er een behaaglijk warm bedklimaat. De ideale vereiste voor een gezonde slaap en goede start in de nieuwe dag.

De naam ‘Northern Goose’ heeft betrekking op de hoogst mogelijke kwaliteit, die regelmatig gecontroleerd wordt. Tevens heeft de Canadese regering de firma OBB gemachtigd om op de Northern Goose producten het Canadese nationaliteitsembleem, het ahornblad, aan te brengen.

 

CLIMA SPHERE

ClimaSphere OBB: Het dekbed voor elk jaargetijde!

Een absoluut eenmalige vernieuwing in de geschiedenis van het bed. ClimaSphere – het dekbed met het uitgebalanceerde klimaat voor elk jaargetijde. Een trapeziumvormig cassette dekbed, dat zich exact aan uw lichaam aanpast, is zowel een zomer- als winter dekbed. Het geheim van dit dekbed ligt in het draaien van het dekbed. Alleen door deze te draaien past ClimaSphere zich aan het klimaat aan. Bovendien is ClimaSphere veel lichter dan andere vierjaargetijden dekbedden. U maakt alleen nog gebruik van één dekbed voor elk klimaat.

 

ROYAL BED

Royal Bed OBB: Dons voor een koninklijke slaap!

Royal Bed verbindt de edelste overtrekken met het beste dons – meer luxe kan gewoon niet! Het overtrek van deze exclusieve collectie is uit het fijnste materiaal ter wereld, het 298e Batist (soft-touch feeling), gemaakt. Het dekbed is gevuld met alleen het beste en grootvlokkigste dons van sneeuwganzen en eidereenden. De edele verpakking met zijden papier rondt deze luxe serie af. In deze droomdekens beleeft u een niet te evenaren gevoel van luxe geborgenheid.