Florengo - Intenza Comfort
71
page-template-default,page,page-id-71,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Florengo

Ruim 20 jaar lang verdiende het Duitse bedrijf Floringo zijn sporen met luxe badtextiel voor gerenommeerde hotelketens, de wellnessbranche en de zorgsector. Dergelijke grote, professionele afnemers stellen hoge kwalitatieve eisen. Ook na vele wasbeurten behouden de veelal 100% katoenen producten van Floringo hun vorm en hun frisse kleur en blijven ze zacht en comfortabel aanvoelen. Vandaar dat het bedrijf in de professionele markt nog steeds een uitstekende naam heeft. Particulieren die graag iets extra’s toevoegen aan hun slaapcomfort kunnen nu ook kennismaken met de degelijkheid en de uitstraling van Floringo.
Floringo levert de complete productrange aan badtextiel: van handdoeken en badlakens tot badjassen. Met trots presenteert Intenza Comfort dit sfeervolle verlengstuk van het slaapcomfort.

 

Floringo produceert al meer dan 25 jaar hoogwaardig hotel linnen badstof. Verwen uw klanten met de beste kwaliteit badstofproducten. Handdoeken, badlakens en badjassen van het gerenommeerde merk Floringo hebben een hoog comfort en zijn geschikt voor intensief gebruik.

 

Badtextiel van superieure kwaliteit, aanvankelijk ontwikkeld voor de hotel-, wellness en zorgbranche
Nu ook een fraaie productrange voor de particuliere markt. Vrijwel alle producten in 100% katoenen uitvoering. Het slaapkamercomfort wordt nu echt compleet!