Over ons - Intenza Comfort
86
page-template-default,page,page-id-86,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Over ons

Topkwaliteit binnen ieders bereik

De voordelen van een goede nachtrust, worden vooral overdag duidelijk. Dat simpele gegeven vormt ons uitgangspunt. Vandaar ons statement: Slapen om te leven! Intenza Comfort staat voor ruim 20 jaar ervaring. Daarmee zijn we uitgegroeid tot specialist op het gebied van slaapcomfort producten. Wij weten precies waaraan deze producten moeten voldoen, willen ze de voorwaarden scheppen voor een revitaliserende nachtrust. Daarom nemen we alleen genoegen met hoogwaardige materialen, zowel bij ons eigen label als bij de merken die wij in Nederland vertegenwoordigen. Wij stellen deze topkwaliteit beschikbaar voor een reële, eerlijke prijs. Daarmee hebben we een unieke positie op de markt.

 

Veelzijdig

Intenza Comfort biedt een compleet assortiment, rekening houdend met diverse voorkeuren en smaken. U kunt kiezen uit verschillende materialen, met ieder hun eigen voordelen: dons, wol en synthetisch materiaal. Bovendien bieden we voor elk seizoen de juiste oplossing.