Badtextiel inkopen? | Meer info op Intenza Comfort bv
15264
page-template-default,page,page-id-15264,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Badtextiel

Badtextiel van Intenza Comfort

Handdoeken kopen en verkopen? Dat kan best lastig, vooral omdat er al veel op de markt is. Hoe kun je je als bedrijf toch onderscheiden van je concurrenten? Het is belangrijk een goed product aan te kunnen bieden voor een goede prijs.

 

Wij van Intenza Comfort hebben al jaren ervaring in de verkoop van badtextiel. We weten precies wat de trends en ontwikkelingen in de markt zijn en spelen daar dan ook goed op in. U kunt als bedrijf dus altijd de nieuwste kleuren van dit seizoen aanbieden. Speel in op de behoeften van je klant.

 

 

Onze handdoeken voelen zeer zacht aan, kunnen makkelijk en vaak gewassen worden. Daarnaast hebben ze een zeer absorberend vermogen dit is natuurlijk ook erg belangrijk. Dit heeft te maken met de kwaliteit van de katoen en de manier van weven van de handdoek.

 

Bent u geïnteresseerd in een van onze handdoeken of badmatten? Klik dan op onderstaande link en neem contact met ons op!

Handdoeken en badmatten

Voor hoogwaardige kwaliteit handdoeken en badmatten bent u bij ons aan het juiste adres. De kleuren hier op de afbeelding zijn een van de meest verkochte kleuren. Natuurlijk hebben we voor al onze handdoeken ook  bijpassende badmatten. Bijpassende producten zijn erg belangrijk, maar mensen willen ook graag kunnen combineren. Daarnaast moeten de handdoeken ook zacht aanvoelen. Dit is belangrijk omdat de stof in contact komt met de huid.

Belangrijk bij de aankoop van handdoeken is dat het absorberend vermogen goed is.  Dit kan gecreëerd worden door gebruik te maken van goede materialen. Zo maken we gebruik van de beste kwaliteit katoen en de kwaliteit ook te maken met het grams gewicht van de handdoeken.