OBB donzen dekbedden en hoofdkussens | Intenza Comfort BV
15721
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15721,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

OBB

OBB in samenwerking met Intenza Comfort

Only best bedding sinds 1900

OBB is een prachtig Duits merk dat is opgericht in 1900 en staat voor kwaliteit en luxe. Het is een slaapcomfort merk dat zich alleen bezig houdt met het maken van de beste dons dekbedden en hoofdkussen is zijn markt. 

 

Met OBB weet je zeker dat je als bedrijf een top merk in huis haalt. Een merk waar u klanten tevreden over zullen zijn en waardoor u klanten aan uw bedrijf bindt.

Product assortiment OBB

OBB heeft een breed product assortiment op het gebied van donzen dekbedden en hoofdkussens. Voornamelijk ligt ligt de focus op top ganzen donzen dekbedden.

 

Alle producten van van dit merk worden geproduceerd rekening houdend met dier en welzijn. Het bedrijf maakt dan ook geen gebruik van levende pluk. Bent u geïnteresseerd in een van de producten van Obb en het gehele assortiment? Neem dan gerust contact met ons op.

Dealer worden van OBB?

Bent u ook geïnteresseerd in een van de producten
van OBB? Neem dan gerust contact met ons op!

Stuur ons een e-mail!

customerservice@intenzacomfort.nl